Boek een
trainingsacteur

Trainingsacteurs

Wilt u een professionele trainingsacteur inhuren voor uw training? Of een trainingsacteur gezocht voor een assessment? Ludiek Trainingen is gespecialiseerd in de bemiddeling van trainingsacteurs. Wij staan garant voor ervaren en professionele trainingsacteurs met specialisaties op diverse gebieden.

Onze trainingsacteurs zijn geloofwaardig in hun spel, betrokken, ervaren, toegankelijk en weten snel een veilige en ontspannen sfeer te creëren waarbij de deelnemers de vrijheid voelen om te kunnen ervaren, uit te proberen, te leren en te presteren!


Trainingsacteur gezocht?
Een professionele trainingsacteur gezocht? De inzet van onze trainingsacteurs wordt doorgaans ervaren als positief, zeer ervaren en van hoge kwaliteit!
Wij vinden het belangrijk dat onze trainingsacteurs ondersteunend en samenwerkingsgericht zijn ten opzichte van de trainer. Maar ook dat zij inhoud en humor hebben en laagdrempelig zijn in het contact met de deelnemers.


Inhuren van een trainingsacteur
Door ons brede netwerk aan professionals kunnen wij uiteraard ook meerdere trainingsacteurs leveren.
Of u nu een ervaren trainingsacteur wilt inhuren voor één enkel dagdeel of meerdere trainingsacteurs voor een hele reeks dagdelen in beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres! 
 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!