Communiceren
& Samenwerken

Teambuilding


Teambuilding waarbij communicatie en samenwerking centraal staat!

Voor startende teams, maar ook voor al langer samenwerkende teams is teambuilding van zeer groot belang ter bevordering van het vertrouwen, de onderlinge communicatie en de werksfeer. Evalueren en reflecteren zorgen ervoor dat het doel niet uit het oog verloren wordt.

Teambuilding kan gericht zijn op bepaalde knelpunten in een team of op algehele bevordering van de teamspirit.
Voor een nieuw team is kennismaking juist de eerste stap met betrekking tot teambuilding.

Ons teambuildingprogramma bestaat uit een reeks groepsactiviteiten waarbij samenwerking, communicatie en vertrouwen centraal staan. Het doel van deze activiteiten is om onderlinge samenwerking, verbinding, vertrouwen en groepsdynamiek te creëren of  juist te versterken.

Ook vormen onderdelen als feedback geven en ontvangen, (zelf)reflectie en elkaar complimenteren een essentieel onderdeel van het programma. Door deze combinatie is ons teambuildingprogramma meer dan alleen een gezellig groepsuitje!

Door onze nauwe samenwerking met Ludiek Events, onze  bedrijfstak die gespecialiseerd is in de ontwikkeling en uitvoering van teambuildingprogramma’s, bedrijfsuitjes en events, zijn wij in staat om precies de juiste combinatie tussen spel, plezier, ontwikkeling en teambuilding te creëren.
 
Wit u meer informatie ontvangen of nader kennismaken?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Laat u inspireren door Ludiek Trainingen!