Toegankelijk dilemma's
bespreekbaar maken

Regietheater


Regietheater heeft als doel om op een ludieke wijze problematiek, valkuilen of dilemma’s op de werkvloer inzichtelijk en bespreekbaar te maken.
Wilt u op een luchtige wijze openlijk een discussie starten waarbij iedereen wordt betrokken, een bewustwordingsproces creëren of betrokkenheid tot betreffende problematiek vergroten? Regietheater is breed inzetbaar: van een select gezelschap tot de gehele organisatie.

Geheel op maat zullen er meerdere scripts geschreven worden waarin de betreffende onderwerpen, dillema’s of problematiek uit uw organisatie op ludieke wijze naar voren komen.
Deze zullen vervolgens door onze (trainings)acteurs worden nagespeeld waarbij een co-trainer de verbinding met de deelnemers maakt en de discussie begeleidt.
Tijdens het uitspelen van de diverse situaties hebben de deelnemers invloed op hetgeen er zich voor hun neus afspeelt. Zij hebben de regie over de scènes en kunnen deze bijsturen, veranderen en dus ook ingrijpen waar zij dit graag anders zien.

Door deze toegankelijke manier van soms lastige situaties inzichtelijk maken wordt iedereen op laagdrempellige wijze vanaf zijn of haar plek betrokken in de discussie die ontstaat.

Diverse werkvormen maken deel uit van dit complete programma.
Iedere training is maatwerk. Wij ontwikkelen deze training in de vorm van regietheater geheel naar de behoefte van uw organisatie.

Naast een ervaren co-trainer zal er in deze training ook gewerkt worden met een 2-tal trainingsacteurs.


Leren en ontwikkelen mag leuk zijn!

Ludiek Trainingen is van mening dat persoonlijke ontwikkeling naast leerzaam ook leuk mag zijn! Door de opbouw en inhoud van onze trainingen, met daarin afwisselende werkvormen en een goede balans tussen theorie en praktijk, investeren wij in een positieve en energieke leerbeleving.Wit u meer informatie ontvangen of nader kennismaken?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Laat u inspireren door Ludiek Trainingen!